Bij ons kunt u heerlijk eten in ons restaurant of onze brasserie. Wij maken gebruik van eerlijke, ambachtelijke, biologische, streek- en dagverse producten. Onze keuken is geïnspireerd op Limburgse streekgerechten. Vier keer per jaar veranderen we onze menukaarten. Die passen we aan aan de seizoenen en dat proef je! Ieder gerecht valt prachtig te combineren met mooie bieren en wijnen.

Wij houden rekening met allergieën en andere eetwensen. Dit geldt ook voor vegetariërs of veganisten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook nieuwe smaken leren ontdekken. Wij betrekken de kinderen in de keuken en vragen naar hun wensen.

Restaurant

In ons restaurant serveren wij traditionele gerechten uit Limburg, gegoten in een modern en exclusief jasje. Hier kunt u genieten van nieuwe smaaksensaties en creaties. Wij verwennen u in een luxe, feestelijke en ook gezellige sfeer. U kunt ervoor kiezen om u te laten verrassen door de chef. Onze gerechten vindt u op de menukaart van ons restaurant.

Brasserie

In onze brasserie kunt u in een huiselijke sfeer genieten van traditionele gerechten uit Limburg. Er zijn minder gangen en de porties zijn groter. Heerlijk na een wandeling of als u spontaan besluit om te gaan uit eten. De brasserie leent zich ook uitstekend voor gezinnen met jonge kinderen. Bekijk alvast de menukaart van onze brasserie.

Facebook Sjuut: Biologisch Restaurant Aan Sjuuteeänjd
Filmpje over Sjuut
Menukaart Restaurant Menukaart Brasserie Wijnkaart Agenda Evenementen
Sjuut 20-jarig Jubileum