Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom koken wij het liefst met lokale biologische producten. Die halen wij veelal bij kleine leveranciers uit het heuvelland of uit eigen moestuin. Hierdoor hebben wij nauw zicht op de productieketen. Alleen daar waar wij achter staan, komt bij u op uw bord. Waarom zouden we iets van ver weg halen als het ook dichtbij beschikbaar is. Wij proberen met deze manier van werken bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Keurmerken en erkenningen

Ons restaurant draagt het gouden EKO-keurmerk. Dit betekent dat wij zorgen dat 80% van onze inkoop biologisch gecertificeerd is! Dit maakt ons het eerste biologisch restaurant van Limburg met een EKO certificering.

Ons restaurant is door Gault&Millau uitgeroepen tot meest duurzame restaurant van Nederland 2017!

Onze chef-kok Jean Thoma is opgenomen tot de Alliance van Ark van de Smaak.

De Volkskrant gaf ons een mooie waardering met een 8,5 voor het eten en een 9 voor onze prijs-kwaliteit verhouding.

In 2014 zijn wij uitgeroepen tot held van de smaak.

Facebook Sjuut: Biologisch Restaurant Aan Sjuuteeänjd
Filmpje over Sjuut
Menukaart Restaurant Menukaart Brasserie Wijnkaart Agenda Evenementen
Sjuut 20-jarig Jubileum