Selecteer een pagina

Rimbo Rob heeft ons geïnspireerd om deze eeuwenoude kooktechniek nieuw leven in te blazen. Deze techniek werd duizenden jaren geleden al toegepast. Nu gebeurt het nog op enkele plaatsen in de wereld o.a. op Kreta.
Op 7 juli gaan wij dit spektakel houden in onze groentetuin op de Zandberg. 

Wij starten rond 11.00 met het maken van het vuur voor de kuiloven. Als de kuil helemaal klaar is, wandelen we samen naar het pittoreske Thull en bezoeken wij de biologisch tuin van Annelies en Mathijs. Daar genieten we van een uitgebreide biologische picknick.

Rond half 5 zijn we terug in de tuin waar we het ‘loak’ openen en gaan genieten van het heerlijke vlees en de groenten uit het loak. Deze happening met wandeling en picknick inclusief alle drankjes kost 55,- euro. Alleen eten uit het loak inclusief alle drankjes: 47,50 euro.

Reserveren kan via info@sjuut.nl of +31 (0)46-4431767.

Live muziek wordt verzorgd door Dan Vanhoudt.

Bekijk hier de film die Aptus Plant Tech maakte van de editie vorig jaar:

FACEBOOK