verrassing van de chef
4 Gangen € 67,50 | Wijnarrangement € 44,50 | Bob-arrangement € 30,50 | alcoholvrij arrangement € 25,50 |
5 Gangen € 77,50 | Wijnarrangement € 54,50 | Bob-arrangement € 37,50 | alcoholvrij arrangement € 21,25 |
6 Gangen € 87,50 | Wijnarrangement € 64,50 | Bob-arrangement € 44,50 | alcoholvrij arrangement € 37,00 |
Wij serveren het menu ook volledige plantaardig !
Bourgondisch lifestyle kaasplateau
extra gang als kaas € 17,50
in plaats van nagerecht € 9,50
Allergenen? Meld dit van te voren bij uw reservering, hier houden wij rekening mee!
Wist u dat?
Ons restaurant het gouden EKO-keurmerk heeft? Dit betekent ervoor dat wij zorgen dat 80% van onze inkoop biologisch gecertificeerd is!
,
Producten waar wij mee werken
Slow food
is een beweging die afzet tegen de industriële productie van voedsel van de fastfood keten Ze beoogt de traditionele keuken te behouden .Ark van de smaak is een catalogus van kleinschalige kwaliteit producten die horen bij een specifieke cultuur, historie of traditie van een land of streek.
Lees meer
Boeren-oplegkaas
volgens oude tradities nog gemaakt [ark van de smaak]
Brandrode / Black agnes
is een sterk en sober rund die zich goed aan past zijn redelijk winterhard 2001 bijna uitgestorven [ark van de smaak]
Kuusj
kleinschalige varkenshoeder uit Mechelen. Van kop tot staart
Brave Hendrick
de bladeren worden gegeten als spinazie en heeft een geneeskrachtige werking.
Zeldzame kip
is de kraaikop en notariskip zijn een oud hoenders ras uit Brabant of de noord Hollandse hoen typisch vlees ras.
Oesterzwam
deze zijn duurzaam geteeld op koffie dik in Schimmert
De Waog
Leveren van biologisch groente die in het seizoen zijn.
Biologische appelstroop
uit Eckelrade slow food en ark van de smaak
Vergeten vis
zoals steenbolk , horsmakreel , schar en vis van de bijvangst
Biologische asperges
van de koude löss grond in Maastricht
Biologische Boeren
Werken met lokale producten “Korte Keten”
Wijnkaart
Huiswijnen
Wit Italië
“Cinzia” Bianco da Tavola – Visintini , Corno di Rosazzo Friuli
Oliviero Visintini, de huidige wijnmaker staat vooral ook bekend om de productie van kristalzuivere wijnen. Zijn wijngaarden staan op de meest hoog geclassificeerde gebieden van Friuli nl. Colli Orientali del Friuli en Collio. De bodemsoort hier is voornamelijk ponca (mergel- afgewisseld door kiezellagen). De Cinzia is een zeer frisse elegante en geslaagde cuvée
70 % Friulano (Sauvignonas), 20% Pinot Bianco en 10% Riesling. De wijn heeft een fraaie structuur met een hele fragiele balans en een mooie spanning tussen de zuren. Aan te bevelen als aperitief en met name geschikt bij vis en bij schaal- en schelpdieren. Overheerlijk bij mosselen. Zeer breed inzetbaar. De ideale serveertemperatuur is 10-12ºC.
Rood Spanje
Tinca Laranque vino de la Tierra de castilla Tolando
100 % Tempranillo
Terroir: kalkrijke kleigrond De druiven worden met de hand geplukt, waarna de schillen gedurende minimaal 4 uur in contact zijn met het sap (maceration). Hierdoor komt het aroma van de druiven beter tot uitdrukking. Na de alcoholische gisting vindt opvoeding gedurende zes maanden plaats op Frans, Hongaars en Amerikaans eiken Helder rood, fonkelend. Breed-geurend met zacht hout, vanille, rijpe pruimen en kersen, licht kruidig. De smaak is vol fruit en rond.
Speciale wijnen per glas vanaf € 10,50
wijn leveranciers
Vinissimo
Pierre ache wijnen
Anfors-imerial
André Kerstens
Wijndomein St.Martinus
Apostelhoeve
Salamander
Wijndomein Overste
Wijndomein Stokem
hoeve Nekum
Saint-Remi
Reserveren
Reserveer hier online uw tafel
-- Openingstijden --
Donderdag t/m zaterdag ontvangen wij u tussen 18:00 tot 19:00
Zondag ontvang wij u tussen 13:00 tot 14:00
andere tijden in overleg
Als u voor vandaag wil reserveren of annuleren, kan dat online tot 12.00 uur.
Na 12 uur dient u telefonisch te reserveren of te annuleren.
Geef eventuele allergieën of opmerkingen door via het berichtenvakje.
vakantie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.