Selecteer een pagina

verrassing van de chef 

 

4 Gangen € 67,50 Wijnarrangement € 44,50 Bob-arrangement € 30,50 alcoholvrij arrangement € 25,50
5 Gangen € 77,50 Wijnarrangement € 54,50 Bob-arrangement € 37,50 alcoholvrij arrangement € 21,25
6 Gangen € 87,50 Wijnarrangement € 64,50 Bob-arrangement € 44,50 alcoholvrij arrangement € 37,00

Wij serveren het menu ook volledige plantaardig !  

Bourgondisch lifestyle kaasplateau

extra gang als kaas € 17,50
in plaats van nagerecht € 9,50

 

Allergenen? Meld dit van te voren bij uw reservering, hier houden wij rekening mee!

 

Wist u dat?
Ons restaurant het gouden EKO-keurmerk heeft? Dit betekent ervoor dat wij zorgen dat 80% van onze inkoop biologisch gecertificeerd is!

,

 

Producten waar wij mee werken

Slow food

is een beweging die afzet tegen de industriële productie van voedsel  van de fastfood keten Ze beoogt de traditionele keuken te behouden .Ark van de smaak is een catalogus van kleinschalige kwaliteit producten die horen bij een specifieke cultuur, historie of traditie van een land of streek.

Lees meer

Boeren-oplegkaas

volgens oude tradities nog gemaakt [ark van de smaak]

Brandrode / Black agnes

is een sterk en sober rund die zich goed aan past zijn redelijk winterhard 2001 bijna uitgestorven [ark van de smaak]

Kuusj

kleinschalige varkenshoeder uit Mechelen. Van kop tot staart

Brave Hendrick

de bladeren worden gegeten als spinazie en heeft een geneeskrachtige werking.

Zeldzame kip

is de kraaikop en notariskip zijn een oud hoenders ras uit Brabant of de noord Hollandse hoen typisch vlees ras.   

Oesterzwam

deze zijn duurzaam geteeld op koffie dik in Schimmert

De Waog

Leveren van biologisch groente die in het seizoen zijn.

Biologische appelstroop

uit Eckelrade slow food en ark van de smaak

Vergeten vis

zoals steenbolk , horsmakreel , schar en vis van de bijvangst

Biologische asperges

van de koude löss grond in Maastricht

Biologische Boeren

Werken met lokale producten “Korte Keten”

Wijnkaart

Huiswijnen

 

Wit Italië

“Cinzia” Bianco da Tavola – Visintini , Corno di Rosazzo Friuli

Oliviero Visintini, de huidige wijnmaker staat vooral ook bekend om de productie van kristalzuivere wijnen. Zijn wijngaarden staan op de meest hoog geclassificeerde gebieden van Friuli nl. Colli Orientali del Friuli en Collio. De bodemsoort hier is voornamelijk ponca (mergel- afgewisseld door kiezellagen). De Cinzia is een zeer frisse elegante en geslaagde cuvée
70 % Friulano (Sauvignonas), 20% Pinot Bianco en 10% Riesling
. De wijn heeft een fraaie structuur met een hele fragiele balans en een mooie spanning tussen de zuren. Aan te bevelen als aperitief en met name geschikt bij vis en bij schaal-  en schelpdieren. Overheerlijk bij mosselen. Zeer breed inzetbaar. De ideale serveertemperatuur is 10-12ºC.            

Rood Spanje

Tinca Laranque vino de la Tierra de castilla Tolando  

100 % Tempranillo

Terroir: kalkrijke kleigrond De druiven worden met de hand geplukt, waarna de schillen gedurende minimaal 4 uur in contact zijn  met het sap (maceration). Hierdoor komt het aroma van de druiven beter tot uitdrukking. Na de alcoholische gisting vindt opvoeding gedurende zes maanden plaats op Frans, Hongaars en Amerikaans eiken Helder rood, fonkelend. Breed-geurend met zacht hout, vanille, rijpe pruimen en kersen, licht kruidig. De smaak is vol fruit en rond.

 

Speciale wijnen per glas vanaf € 10,50

wijn leveranciers

Vinissimo 
Pierre ache wijnen
Anfors-imerial
André Kerstens 

Wijndomein St.Martinus
Apostelhoeve 
Salamander 
Wijndomein Overste 
Wijndomein Stokem 
hoeve Nekum
Saint-Remi 

 

Reserveren

Reserveer hier online uw tafel

-- Openingstijden --

vrijdag 27 december 2024 tot aan met donderdag 2 januari 2025

vrijdag 3 januari staan wij weer voor u klaar.

Donderdag t/m zaterdag ontvangen wij u tussen  18:00 tot 19:00
Zondag ontvang wij u tussen 13:00 tot 14:00

andere tijden in overleg 

 

Als u voor vandaag wil reserveren of annuleren, kan dat online tot 12.00 uur.

Na 12 uur dient u telefonisch te reserveren of te annuleren.

 

Geef eventuele allergieën of opmerkingen door via het berichtenvakje.

vakantie 

Kerstvakantie 

vrijdag 27 december tot aan met donderdag 2 januari 
vrijdag 3 januari zijn we weer geopend 

carnvalsvakantie 

maandag 24 februari tot aan met donderdag 6 maart
vrijdag 7 maart staan we weer geopend 

 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FACEBOOK