Selecteer een pagina
Michelinster

Wij zijn bekroond door Michelin met een groene ster

Slide One - copy

Donderdag 12 januari buutte diner avond

Slide 25 jaar

25 jaar Sjuut
25 jaar genieten
25 jaar lekker eten

Culinaire bereidingen van al dat lekkers uit de streek

Culinaire bereidingen van al dat lekkers uit de streek

Dat we u weer snel mogen ontvangen

Dat we u weer snel mogen ontvangen

previous arrow
next arrow

Welkom bij Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)

25 jaar Sjuut: 25 jaar biologisch en duurzaam pionieren

Wat hebben de Brave Hendrik, de Bloemendaalse Blonde en het Zeeuws Zeempje met elkaar gemeen? Deze drie vergeten groenten staan alledrie in de moestuin van Jean en Sonja Thoma. Na 25 jaar pionieren staan de eigenaren van restaurant Aan Sjuuteeänjd in Schinnen nog altijd stevig met de ‘voeten in de pratsj’. Zij blijven trouw aan hun eigenzinnige werkwijze en creëren culinaire gerechten met gewone, maar vooral lokale en biologische ingrediënten. Streekgerechten op sterrenniveau, maar de chefkok blijft nuchter: “Ik heb liever veertig gasten, dan veertig sterren. De groene Michelinster zien we echter als een mooie waardering voor onze duurzaamheidsmissie.”

Het succesverhaal van 25 jaar Sjuut begint in het Steinerbos, waar Jean en Sonja elkaar leren kennen in het pannenkoekenhuis. Daar zet het echtpaar hun eerste stappen in het horecavak. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en maakt het stel samen al 25 jaar hun droom waar: streekproducten naar een hoger niveau tillen. “Al vanaf de start zijn we redelijk eigenwijs en gaan we niet met de meute mee. Om in passende termen te blijven: Ons restaurant is een vreemde eend in horecaland!” Jean verduidelijkt: “Als je van varkensnek iets leuks kan maken, dàn kan je koken! Daar zou een organisatie als Michelin meer naar moeten kijken.”

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van alles waar we ons mee bezig houden. Lees het hier, of abonneer je onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief.  

Sjuut volop in de media

Sjuut volop in de media

Mooi om te zien dat er in allerlei kranten en tijdschriften artikelen verschijnen over ons restaurant. Daar zijn we natuurlijk blij mee, vooral om het duurzame aspect van gastronomie in de schijnwerpers te zetten. We vinden het belangrijk om meer bewustzijn te kweken...

Oogst uit eigen moestuin zie je meteen terug in het menu

Oogst uit eigen moestuin zie je meteen terug in het menu

Onze moestuin geeft het hele jaar door. Om kraakverse gerechten te kunnen maken, moeten fruit en groente gezond zijn en zo weinig mogelijk reistijd achter de rug hebben om in onze keuken te belanden. Daarom hebben we onze eigen moestuin. Je hebt geen dure certificaten...

Vlees uit de streek

Vlees uit de streek

Niet alleen onze groenten en fruit zijn streekproducten. Ook al ons vlees komt uit Zuid-Limburg. We kennen de boeren, weten hoe ze met hun dieren omgaan, dat ze een goed en gezond leven hebben. En dat proef je.

Ons restaurant is het meest duurzame restaurant van Nederland! We gaan dus veel verder dan heerlijke biologische gerechten serveren.

 

Zo is bijvoorbeeld onze kleding gemaakt van gerecycled materiaal, werken we met verantwoorde poetsmiddelen, recyclen we alle afval, gebruiken we keukenafval als dierenvoeding en promoten we streekproducten.

Reserveren

Reserveer hier online uw tafel

-- Openingstijden --

Donderdag t/m zaterdag  tussen  18:00 tot 19:00 kunt u reserveren
Zondag vanaf 13:30 tot 18:00 kunt u reserveren

 

Als u voor vandaag wil reserveren, kan dat online tot 12.00 uur.

Na 12 uur dient u telefonisch te reserveren.

 

Geef eventuele allergieën of opmerkingen door via het berichtenvakje.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mooie gerechten

van het seizoen

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles
dat er te beleven valt bij bij Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)

FACEBOOK