Selecteer een pagina

Keurmerken

Bekijk hier onze duurzame certificaten en keurmerken

Wereldwijde organisatie van duurzame ondernemers en particulieren die zich allemaal sterk maken voor eerlijk, gezond en lokaal voedsel.

Lees meer

Het Limburgse land is rijk aan biologische boeren en streekproducten. De Sjuut heeft er tientallen op de kaart.

Lees meer

Onderdeel van Slowfood, gericht op nostalgische, lokale producten die niet verloren mogen gaan. Chef Jean Thoma is ambassadeur en Alliantie chef.

Lees meer

Alleen verantwoorde vis op je bord. Inheemse vissen uit onze eigen zee, vissen uit het seizoen en zelfs heerlijke bijvangst.

Lees meer

Als enige restaurant in Limburg mag de Sjuut zich volledig biologisch noemen. Dat betekent o.a. dat meer dan 80% van de volledige inkoop biologisch is.

Lees meer

Gastvrij voor vegetariërs. De Sjuut biedt een enorme keuze aan vegetarische gerechten om je vingers bij af te likken. 

 

Ons restaurant is het meest duurzame restaurant van Nederland! We gaan dus veel verder dan heerlijke biologische gerechten serveren.

 

Zo is bijvoorbeeld onze kleding gemaakt van gerecycled materiaal, werken we met verantwoorde poetsmiddelen, recyclen we alle afval, gebruiken we keukenafval als dierenvoeding en promoten we streekproducten.

FACEBOOK