Selecteer een pagina

Contact

Bereik ons snel via deze kanalen

vacatures 

E-mail

info@sjuut.nl

Openings tijden

Donderdag t/m zaterdag vanaf 18:00 tot 19:00 
zondag vanaf 13:00 tot 15:00
Andere tijden in overleg 

 

 

Als de parkeerplaats vol is bij restaurant, mag u altijd parkeren bij het autobedrijf Kees of bij Tuin bos Gielen

stijgen in de Gault & Millau naar 14 punten

We zijn verheugd om met jullie te delen dat ons biologische restaurant aan Sjuuteeänjd een stijging heeft doorgemaakt in de Gault & Millau-beoordeling. Onze inzet voor kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid wordt beloond, aangezien we zijn gestegen van 13,5...

terugblik op 2023 was een feestelijke jaar

2023 was een feestelijke jaar Onze zoon is Jong Limburgs Horecatalent bediening geworden Een heel speciaal bedankje voor onze trouwe gasten die onze ambassadeurs zijn. en ons een warm hart toedragen in deze moeilijke tijd. Ook in 2024 gaan wij u weer verrassen met...

Jong Limburgs Horecatalent Bediening 2023

Onze zoon Jeaneau Thoma heeft op maandag 9 oktober mee gedaan aan de wedstrijd van Jong Limburgs Horecatalent bediening 2023 en heeft deze wedstrijd gewonnen. Wij zijn heel trost op hem.     Foto: Chapeau Guy Houben

Nieuwe openingstijden op zondag

Wij verwelkomen u op zondagmiddag tussen 13 tot 15 uur met een speciaal menu: 3 gangen voor 49,50 euro: amuse, voorgerecht, hoofdgerecht  en dessert.

25 jaar Sjuut: 25 jaar biologisch en duurzaam pionieren

Jean en Sonja Thoma bleven trouw aan hun droom: Culinair koken met streekproducten   25 jaar Sjuut: 25 jaar biologisch en duurzaam pionieren   Wat hebben de Brave Hendrik, de Bloemendaalse Blonde en het Zeeuws Zeempje met elkaar gemeen? Deze drie vergeten...

Nieuwe menukaarten

Hij is er hoor! Onze gloednieuwe menukaart is klaar en helemaal 'up and running'. Chef Jean heeft de natuur laten spreken en een smaakvolle stem gegeven. In de gerechten komt het zomerseizoen helemaal tot bloei. Ook de mooie rustieke kleuren relateren aan het...

Michelin heeft ons bekroond met een groene Michelin ster

Lieve gasten   Michelin heeft ons bekroond met een groene Michelin ster. Waar wij heel trost op zijn. Een groene Michelin ster betekend dat je heel duurzaam kookt alles uit de streek haalt met en een eigen moestuin.

Oogst uit eigen moestuin zie je meteen terug in het menu

Onze moestuin geeft het hele jaar door. Om kraakverse gerechten te kunnen maken, moeten fruit en groente gezond zijn en zo weinig mogelijk reistijd achter de rug hebben om in onze keuken te belanden. Daarom hebben we onze eigen moestuin. Je hebt geen dure certificaten...

Proef Limburg met 5-gangen streekmenu

Wij als ambassadeur van het Limburgs streekproduct willen jullie laten proeven wat Limburg te bieden heeft. Daarom serveren wij een 5-gangen menu met typische streekproducten. Het menu wordt samengesteld met boeren en producenten uit de buurt, dus zoveel mogelijk in...

Vlees uit de streek

Niet alleen onze groenten en fruit zijn streekproducten. Ook al ons vlees komt uit Zuid-Limburg. We kennen de boeren, weten hoe ze met hun dieren omgaan, dat ze een goed en gezond leven hebben. En dat proef je.

Contact formulier

heeft u een vraag?

Laat het ons even weten, wij helpen u graag verder

FACEBOOK